KAMPANJE! KJØP NÅ! VI SENDER UT VARER HVER DAG! SNITT LEVERINGSTID ER 2 DAGER!

Oppblåsbar Gummibåt Hydro-Force Ranger Elite X4 65157 - 320x148cm - 3hk - 4 pers

Nytt produkt

Oppblåsbar gummibåt Hydro-Force Ranger Elite X4 fra Bestway

Flere detaljer

KAMPANJE 25 sep-1 okt!
20% rabatt på alt og fri frakt!

Klikk her for mer informasjon

3 990 kr

-2 000 kr

5 990 kr

På lager

Mer informasjon

Oppblåsbar gummibåt fra Bestway. En utrolig sterk konstruksjon laget for å tåle tøffe påkjenninger med patentert TriTech teknologi. Båten er konstruert med 2 oppblåsbare luftkammer og oppblåsbar bunn for din sikkerhet. Årene sitter fast både under bruk og når de ikke benyttes. Denne oppblåsbare gummibåten er også utstyrt med bæretau langs sidene og repkit. Gummibåten kan også utstyres med motorfeste(ekstrautstyr 62069). Gummibåten har oppbevaringsbag og 2 fiskestangholdere montert.

Bestway Hydro-Force™ Ranger Elite™ X4 oppblåsbar gummibåt! Med sitt 3-lags, forsterkede Tritech™-materiale og muligheten montere motor (ikke inkludert), kan du og 3 venner gli nedover elven med letthet eller ri bølgene med stil.

Holdbart og pålitelig materiale: Det er lett å føle seg trygg på vannet og navigere i stryk takket være Hydro-Force Ranger Elite X4s slitesterke Tritech-materiale. Dette spesielle materialet er 15 % mer rivebestandig, 33 % mer strekkbestandig og 83 % mer punkteringsbestandig enn andre materialer på markedet, noe som gjør det spenstig og pålitelig mot vekt, belastning og bevegelse. I tillegg inkluderer denne eliteflåten en Ultra-Fresh® antimikrobiell behandling infundert i materialet for å forhindre vekst av luktfremkallende bakterier / mugg, som er akkurat det du trenger for hver tur på elven.

Årer og tilleggsfunksjoner: Den oppblåsbare båten inkluderer også et par 152 cm aluminiumsårer og omni-directional årelås slik at du kan bevege deg uanstrengt gjennom vannet. Vil du oppgradere den? Gummibåten inkluderer gjennomføringer for motorfeste for bruk med et 2,2 kw (3 hk) motor (motor og motorfeste er ikke inkludert).

Komfortabel og kompakt design: Med 3 avtagbare seteputer og et fast, oppblåsbart gulv kan du nyte et ekstra nivå av komfort for å gjøre turen mer behagelig. Når du er ferdig, bruk de hurtige oppblåsings-/tømmingsskrueventilene, tørk den av, brett den sammen og legg den enkelt bort i bærevesken til ditt neste eventyr!

Oppblåst størrelse: 3,20 m x 1,48 m x 47 cm
Bruker- og vektkapasitet: 4 voksne, 500 kg
Tritech™ 3-lags, forsterket materiale er 15 % mer rivebestandig, 33 % mer strekkbestandig og 83 % mer punkteringsbestandig, noe som gjør det spenstig og pålitelig mot vekt, belastning og bevegelse
Ultra-Fresh® antimikrobiell behandling infundert i materialet motstår veksten av luktfremkallende bakterier / mugg
Inkluderer motorfestehylser for bruk med et 2,2 kw (3 hk) motor (motor og motorfeste er ikke inkludert)
2 bærehåndtak med ett foran på gummibåten og ett på baksiden for enkel bæring
3 avtakbare sitteputer og en fast oppblåsbart dørk
Bæreveske for enkel transport og oppbevaring og en utstyrsveske for å oppbevare nødvendigheter
1 par 152 cm aluminiumsårer og omni-directional årelåser
Praktisk Air Hammer™-håndpumpe (#62086) til å oppbevare i den medfølgende bærevesken
Sikkerhetsgripetau for enkel transport og dokking
Innhold: 1 båt, 1 par årer, 1 håndpumpe, 1 girveske, 1 bæreveske, reparasjonslapp

22,2kg i en eske 56,5x32,5x83,5cm 

Produktet er produsert av Bestway som er en av verdens største produsent av PVC produkter. De har også lang erfaring av produksjon av oppblåsbare spa og PVC badebasseng som krever tøff behandling. Vi er meget sikre på kvaliteten slik at vi gir deg 2 års garanti! Flere andre opererer med 1 år eller 6 måneders garanti. Trenger du hjelp ringer du vårt topp trente Bestway serviceteam. Få kan konkurrere med oss på dette området. Vi garanterer topp kvalitet og service!