KAMPANJE! KJØP NÅ! VI SENDER UT VARER HVER DAG! SNITT LEVERINGSTID ER 2 DAGER!

Oppblåsbar SUP padlebrett Oceana 65303 - 305x84cm

Nytt produkt

Bestway Oppblåsbar SUP padlebrett Oceana 65303

Flere detaljer

KAMPANJE 6-12 apr!
500,- ekstrarabatt og fri frakt! Skriv inn rabattkoden "500" når du går til kassen.

Klikk her for mer informasjon

3 990 kr

-2 000 kr

5 990 kr

På lager

Mer informasjon

Oppblåsbar SUP padlebrett / kajakk kombi. Velg mellom å bruke brettet som kajakk, eller fjern sete og fothviler for padling i oppreist stilling. Sete har oppbevaringslommer på baksiden. En utrolig sterk konstruksjon laget for å tåle tøffe påkjenninger med patentert TriTech teknologi. Brettet har 3 finner på undersiden for bedre retningsstabilitet og drakrok for å dra brettet etter båt. Det følger med padleårer for kajakk og SUP, pumpe med trykkmåler, bæresekk og repkit. 

Med oppblåsbar SUP er det enkelt å ta med seg brettet hvor som helst uten henger eller takstativ. SUP, eller "Stand Up Paddling" / brettpadling, er verdens raskest voksende surftrend. Bli med du også! Utrolig gøy!

Vi har flere priskategorier. For høyre pris for man høyere fart / stabilitet, og annen maks last.

Teknisk info:

- Materiale: 3 lags materiale. 2 lags PVC med 1 lags kjerne av vevd polyester. Patentert TriTech teknologi.

- Lengde: 305cm

- Bredde: 84cm

- Høyde: 15cm

- Maks last: 130kg

- Alt i en eske: 47x29x92cm, 16kg.

Produktet er produsert av Bestway som er en av verdens største produsent av PVC produkter. De har også lang erfaring av produksjon av oppblåsbare spa og PVC badebasseng som krever tøff behandling. Vi er meget sikre på kvaliteten slik at vi gir deg 2 års garanti! Flere andre opererer med 1 år eller 6 måneders garanti. Trenger du hjelp ringer du vårt topp trente Bestway serviceteam. Få kan konkurrere med oss på dette området. Vi garanterer topp kvalitet og service!