KAMPANJE! KJØP NÅ! VI SENDER UT VARER HVER DAG! SNITT LEVERINGSTID ER 2 DAGER!

Oppblåsbar Gummibåt Hydro-Force Voyager X2 65163 - 232x118cm - 2 pers

Nytt produkt

Oppblåsbar gummibåt Hydro-Force Voyager X2 fra Bestway

Flere detaljer

KAMPANJE 20-26 mar!
20% rabatt på alt og fri frakt!

Klikk her for mer informasjon

1 490 kr

-500 kr

1 990 kr

På lager

Mer informasjon

Oppblåsbar gummibåt fra Bestway med to fiskestangholdere! Båten er konstruert med 3 oppblåsbare luftkammer for din sikkerhet. Årene sitter fast når de ikke benyttes. Denne oppblåsbare gummibåten er også utstyrt med bæretau langs sidene, årer, repkit og pumpe.

Ta med dine vennene og gjør deg klar til å ri i bølgene med Hydro-Force™ Voyager™ X2! Perfekt for opptil 2 voksne, du kan stole på det slitesterke materialet og den praktiske designen for å gi deg en trygg og morsom tur!

Holdbart og pålitelig materiale: Det er lett å føle seg trygg når du er på vannet og navigerer i stryk på grunn av Hydro-Force Voyager X2s slitesterke Inflata-Shield™-materiale. Dette spesielle materialet motstår punktering, begrenser strekk og forbedrer grepet. Du og eventyrkameraten din vil kunne motstå reisens støt og sprut med et materiale som gir deg det ekstra grepet du trenger.

Årer og tilleggsfunksjoner: Den oppblåsbare båten inkluderer også to innebygde fiskestangholdere og solide årelåser slik at du enkelt kan ro og fiske. Før båten langs vannet med et par medfølgende årer og bruk årespennene for å holde dem på plass.

Komfortabel og kompakt design:
Med et oppblåsbart gulv kan du nyte et ekstra nivå av komfort for å gjøre turen morsommere. Når du er ferdig, tørk den av, brett den sammen og legg den enkelt bort i bærevesken til ditt neste eventyr!

Oppblåst størrelse: 2,32 m x 1,18 m
Bruker- og vektkapasitet: Opptil 2 voksne med en maksimal vekt på 240 kg
Inflata-Shield™-materialet motstår punktering, begrenser strekk og forbedrer grepet
Oppblåsbart gulv for ekstra komfort
Bæreveske for enkel transport og oppbevaring
Innebygde fiskestangholdere
1 par 124 cm årer, årespenner og solide årelåser
Praktisk Air Hammer™-håndpumpe(nr. 62002) til å oppbevare i den medfølgende bærevesken
Omsluttende gripetau for enkel transport og dokking
Innhold: 1 båt, 1 par årer, 1 håndpumpe, 1 bæreveske, reparasjonslapp

Vekt: 8kg i en eske 49,5x36,5x21,5cm

Produktet er produsert av Bestway som er en av verdens største produsent av PVC produkter. De har også lang erfaring av produksjon av oppblåsbare spa og PVC badebasseng som krever tøff behandling. Vi er meget sikre på kvaliteten slik at vi gir deg 2 års garanti! Flere andre opererer med 1 år eller 6 måneders garanti. Trenger du hjelp ringer du vårt topp trente Bestway serviceteam. Få kan konkurrere med oss på dette området. Vi garanterer topp kvalitet og service!